ČANAK NAPRAVIO LOM U STUDIJU KADA JE PLJUVAO SERGEJA! Marić nije mogao da veruje šta sve čuje

ČANAK NAPRAVIO LOM U STUDIJU KADA JE PLJUVAO SERGEJA! Marić nije mogao da veruje šta sve čuje

15/03/2019 0 Autor: V.D.

Lider LSV i poslanik Nenad Čanak ušao je pre nekoliko dana u “klinč” na Tviteru sa vođom Pokreta slobodnih građana, a doskorašnjim glumcem Sergejem Trifunovićem, a sada je nastavio sa napadima i to u studiju TV Happy kod Milomira Marića.

Sve je počelo kada je na skupu u Novom Sadu, Trifunović za lidera LSV rekao da je “debelo krme i trulo đubre”.

– Slušam godinama unazad priču o mogućem otcepljenju Vojvodine. Pominje se niko drugi nego da Nenad Čanak, taj politički podli, pokvareni, smrdljivi plan sprovede u delo. Ako taj Nenad Čanak, to smrdljivo krme, koje služi kao potkusurivanje za svaku vlast, to trulo i podlo đubre koje je napravilo kuću pored kuće da bi, citiram, imao gde da smesti orgulje… Pa smesti orgulje u to du*e svoje – vikao je Trifunović, nakon čega je Čanak svratio do prostorija stranke novopečenog političara.

Trifunović je rekao da se susret završio tako što mu je Čanak rekao da mu je uvredio porodicu i “da to košta”, a onda se, kako to biva u poslednje vreme, priča preselila na Tviter, ali i u Jutarnji program televizije Happy gde je Nenad Čanak gostovao.

Lider LSV podsetio je da je zbog jedog kafanskog incidenta bio na sudu četiri i po godine, da je zbog toga vratio mandat i da ne razume zašto je Trifunović sada “aboliran” od odgovornosti.

izvor: Kurir