KLADITE SE NA PREDSEDNIKA

Aleksandar Vučić je apsolutni favorit za pobedu na predsedničkim izborima, kažu najnovije kladioničarske kvote. Beli najveća nepoznanica.

Republička izborna komisija je potvrdila: na predsedničkim izborima glasaćemo za 11 kandidata. Jedino je sigurno da će Vučić biti najjači kandidat posle prvog kruga, bar tako tvrde kladionice. A kakve su šanse da bude drugog kruga, ko će ući u njega pored Vučića i koliki su dometi Ljubiše Belog Preletačevića?

Najnovije kvote kladionice “Mocart” kažu da su malo veće šanse da bude drugog kruga negoli da Vučić pobedi u prvom. Na 100 uloženih dinara dobijate 75 ako dođe do drugog kruga, a vi predvidite takvu situaciju. Čistih 95 dinara je zarada na uloženih 100 dinara, ako pogodite da aktuelni premijer pobeđuje u prvom krugu. Kladionice “Meridijan” ipak daju veću šanus da će Vučić pobediti već u prvom krugu. Ipak, Vučić je apslutni favorit za konačan ishod i ako uložite na njega 100 dinara, a on postane predsednik, dobićete tek dva ili tri dinara u zavisnosti od kladionice.

Drugi favorit je Saša Janković sa kvotom 30, a kvota na pobedu Vuka Jeremića je 35. Dobitak se računa tako što uloženi novac pomnožite sa kvotom i nadate se da će vaš favorit pobediti. Čist dobitak je kad od ukupnog novca oduzmete uloženu sumu. Tako, recimo, na uloženih 100 dinara na pobedu Saše Jankovića, kladionica isplaćuje 3.000 dinara ako bivši ombudsman zaista postane predsednik. Čista zarada je 2.900 jer ste uložili 100 dinara.

Izvor: Blic

Komentariši