Koković preuzeo Voždovac: Trudiću se da budem drugačiji

Koković preuzeo Voždovac: Trudiću se da budem drugačiji

23/05/2019 0 Autor: V.D.

BEOGRAD – 

Ambiciozni 35-godišnji fudbalski trener Radomir Koković zvanično je danas preuzeo Voždovac i poručio da će učiniti sve da donese nešto novo u srpski fudbal.

Koković, nekadašnji fudbaler Rada i Napretka, trenersku karijeru počeo je u Kini, zatim je vodio Sinđelić, a u Voždovac dolazi posle “epizode” u Zemunu.

epa06610207 A view of the official ball during the German Bundesliga soccer match between Eintracht Frankfurt and FSV Mainz 05 in Frankfurt Main, Germany, 17 March 2018. EPA-EFE/ARMANDO BABANI EMBARGO CONDITIONS – ATTENTION: Due to the accreditation guidelines, the DFL only permits the publication and utilisation of up to 15 pictures per match on the internet and in online media during the match.

“Želeo bih da izrazim zahvalnost Upravi kluba koja je u kratkom periodu prepoznala moj kvalitet, način rada, viziju i pristup i pružila mi priliku da budem šef stručnog štaba ovog ambicioznog i organizovanog kluba. Trudiću se da budem drugačiji i da donesem nešto novo u srpski fudbal, kao i do sada. Smatram da sam kao trener inovativan i hrabar i siguran sam da će moja ideja doneti nešto novo i biti osveženje. Na taj način sam selektirao i saradnike u svom stručnom štabu i jedva čekam da počnem sa radom”, izjavio je Koković.

izvor: RTV