Mihajlovićeva o najavi blokada raskrsnica: Obradović nema pravo da ugrožava prava drugih

Mihajlovićeva o najavi blokada raskrsnica: Obradović nema pravo da ugrožava prava drugih

22/03/2019 0 Autor: V.D.

BEOGRAD – 

Potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS Zorane Mihajlović kaže da građani ne žele blokade i nasilje koje provocira Boško Obradović.

“Novi lider opozicionog Saveza za Srbiju Boško Obradović ima pravo da mu se ne sviđa politika Vlade Srbije, ima pravo da mirno i demokratski izražava svoje nezadovoljstvo, ali nema pravo da ugrožava prava drugih ljudi, nema pravo da napada novinare i nema pravo da krši zakon, jer niko u Srbiji, pa ni on, nije iznad zakona”, rekla je ona, komentarišući najavu Obradovića da će blokirati saobraćajnice.

Vlada Srbije

Mihajlović je uverena da ogromna većina građana Srbije ne želi bilo kakvo nasilje, ne želi blokade i nemire koje želi da isprovocira Boško Obradović.

“A to je najbolje pokazao i broj okupljenih sinoć u Trsteniku kojima se Obradović obratio. Najveći broj građana Srbije ne želi nacionalizam po modelu Dveri, ne želi svađu sa zemljama regiona, ne želi da Srbija odustane od Evropske unije, što jeste glavna politika Boška Obradovića”, zaključila je Mihajlović, navodi se u saopštenju iz njenog kabineta.

izvor: RTV