Po prvi put vikend čarter letovi za Banjaluku iz Beograda

Po prvi put vikend čarter letovi za Banjaluku iz Beograda

16/03/2019 0 Autor: V.D.

BANJALUKA – 

U Banjaluku će prvi put čarter letom dolaziti turisti iz Beograda, i to u organizovanim vikend turama po izuzetno povoljnim cenama, saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić izjavio je da će od 12. aprila zajedno s kompanijom “Kontiki” biti organizovani vikend čarter letovi za Banjaluku iz Beograda, prenosi Fena.

epa06404481 An AG600 amphibious aircraft takes off for its first test flight in Zhuhai, Guangdong province, China, 24 December 2017. The large amphibious flying boat, also known as TA-600, designed and built in China by the Aviation Industry Corporation of China (AVIC), is capable of aerial firefighting by dropping 12 tons of water and of search and rescue operations for 50 passengers. EPA-EFE/KALY SILVA CHINA OUT

U sklopu tog aranžmana, gostima se nudi vikend u Banjaluci uz obilazak turističkih i kulturnih sadržaja.

Radojičić je rekao da je više od stotinu atraktivnih sadržaja pripremljeno za program manifestacije “Proleće u Banjaluci”, u nastojanju da se u grad privuče što veći broj posetilaca i turista.

“Cilj je da se u periodu od 8. aprila do 15. juna poveća broj događaja, da grad živi, da naši građani imaju više sadržaja u ponudi i da nam dolaze gosti i turisti u vreme kada je naš grad najlepši”, rekao je gradonačelnik Banjaluke.

izvor: RTV