Tribine o sektama i narkomaniji širom staropazovačke opštine

Tribine o sektama i narkomaniji širom staropazovačke opštine

14/03/2019 0 Autor: V.D.

STARA PAZOVA – 

Roditelji sa teritorije opštine Stara Pazova od 19. marta do 4. aprila imaće priliku da prisustvuju tribinama u okviru kojih će se održati po dva predavanja na teme: sekte i narkomanija, a inicijator održavanja istih je staropazovački Crveni krst u saradnji sa školama pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Svoje znanje i iskustvo stečeno u radu roditeljima će preneti eminentni stručnjaci u pomenutim oblastima, te će tako na temu “Sekte – odakle dolaze” govoriti religiolog i član Evropske federacije za borbu protiv sekti Zoran Luković.

Druga tema kojom se bave tribine je “Narkomanija – roditelji na prvoj liniji života” o kojoj će o ovom društvenom problemu govoriti specijalni pedagog i nekadašnji šef Odseka za prevenciju narkomanije Lambe Đorelijevski.

Prva u nizu tribina održaće se 19. marta u Novim Banovcima, zatim u Belegišu, Vojki, Golubincima, Staroj i Novoj Pazovi i Starim Banovcima, a završna tribina za roditelje učenika staropazovačkih osnovnih i srednjih škola zakazana je 4. april u Beloj zgradi.

19. mart u 18 časova – Dom kulture Novi Banovci

20. mart u 18 časova – Osnovna škola Belegiš

21. mart u 17 časova – Osnovna škola Vojka

22. mart u 17 časova – Osnovna škola Golubinci

26. mart u 17.30 časova – OŠ “H. J. Čmelik” Stara Pazova

27. mart u 18 časova – Osnovna škola Nova Pazova

28. mart u 18 časova – Osnovna škola Stari Banovci

4. april u 17 časova – Bela zgrada Stara Pazova

Izvor: RTV