Dodik: U Beogradu o infrastrukturnim projektima i aktuelnim događajima

Dodik: U Beogradu o infrastrukturnim projektima i aktuelnim događajima

19/03/2019 0 Autor: V.D.

BEOGRAD – 

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će na današnjem sastanku s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Beogradu biti reči o aktuelnim događajima, kao i infrastrukturnim i strateškim projektima, pre svega autoputu Beograd – Bijeljina.

“Naša saradnja ima kontiunuitet, bar jednom mesečno se sretnemo i pričamo o događajima koji su u toku i strateškim i infrastrukturnim projektima koje razvijamo zajedno, a pre svega o autoputu Beograd – Bijeljina” , rekao je Dodik za TV Pink.

Beograd, 31. januara 2019. – Predsednik Srbije Aleksandar Vucic sa predsedavajucim Predsednistva Bosne i Hercegovine Miloradom Dodikom na konferenciji za novinare nakon danasnjeg sastanka u Beogradu. FOTO TANJUG/ DIMITRIJE GOLL/ bk

On je dodao da je planirano da u junu počne gradnja te trase.

“Pripremamo se da nastavimo dalje. U završnim smo razgovorima oko deonica, one su podeljene i želimo da ‘napadnemo’ odjednom sve, a u narednih pet, šest godina mislim da bi mogli da imamo značajan deo posla završen”, rekao je Dodik.

On je dodao da zahvaljujući Aleksandru Vučiću i njegovoj političi, Srbija ima bolji međunarodni ugled i da su postignuti ozbiljni ekonomski rezultati.

“U situaciji kada postoji trend pada ekonomskih i drugih vrednosti, da to čupate i podižete, mora se priznati da je to veliki uspeh”, rekao je Dodik.

izvor: RTV