Milojević: Dugo čekamo na “duplu krunu”

Milojević: Dugo čekamo na “duplu krunu”

22/05/2019 0 Autor: V.D.

BEOGRAD – 

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred finale Kupa Srbije protiv Partizana, kaže da njegov tim ima dodatan motiv jer na “duplu krunu” čeka 12 godina.

...

“Pričali smo da su nam oba domaća trofeja cilj, uzeli smo jedan, a sad imamo priliku za drugi. Činjenica da Zvezda dugo čeka na “duplu krunu” i to nam je veliki motiv. Ispred nas je posebna utakmica i daćemo sve od sebe da pružimo dobru partiju i slavimo”, rekao je Milojević na konferenciji za novinare u prostorijama FSS na Terazijama.

Beograd, 21. maja 2019. – Zvezdin terener Vladan Milojevic na zajednickoj konferenciji za novinare FK Crvena Zvezda i FK Partizan uoci finala Kupa Srbije. FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

On je poručio da su večiti rivali zaslužili da se zajedno nađu u finalu.

“Voleo bih da pobedi fudbal, to je najvažnije”, naglašava trener Zvezde i dodaje da njegov tim nikako ne može da bude rasterećen zbog osvajanja titule.

“Ne želim da moji igrači budu rasterećeni na treningu, a kamoli utakmici. Prošle godine nismo stigli do finala, pogrešno je gledati da smo rasterećeni zbog titule. Gledamo da budemo spremni”.

Milojević neće moći da računa na suspendovanog Srđana Babića i povređenog Ričmonda Boaćija.

“Nemam razloga da se plašim da smo iscrpljeni. Cenim moje igrače, sve što je bio je normalno i prirodno da nekad ne odigramo na svom nivou. Oni su profesionalci i daće sve od sebe, kao i do sada. Ne vidim da može da dođe do opuštanja”.

Defanzivac Vujadin Savić kaže da Zvezda predugo čeka na “duplu krunu”.

Beograd, 21. maja 2019. – Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savic na zajednickoj konferenciji za novinare FK Crvena Zvezda i FK Partizan uoci finala Kupa Srbije. FOTO TANJUG/ DRAGAN KUJUNDZIC/ bk

“Imamo fenomenalnu sezonu, završili smo na prvom mestu, ali želimo i Kup. Nadam se da ćemo uspeti u tome”, rekao je Savić, koji je poručio da bi voleo da što više dece dolazi na večite derbije jer veruje da dolazi bolje vreme ponašanja na stadionima.

Utakmica se igra sutra od 19 sati na stadionu “Rajko Mitić”.

izvor: RTV