Olimpijakos želi Teodosića i Slukasa

Olimpijakos želi Teodosića i Slukasa

01/06/2019 0 Autor: V.D.

BEOGRAD – 

Bez obzira na sve muke koje su ga zadesile ove sezone, Olimpijakos sprema velike planove za narednu, za šta im je neophodan kvalitetan igrački kadar. Prema pisanju grčkih medija, pojačavanje će krenuti od bekovske linije u koju Pirejci žele da vrate Miloša Teodosića i Kostasa Slukasa.

Posle Teodosićevog raskida sa LA Klipersima krenuo je veliki “lov” evropskih giganata na srpskog reprezentativca. Nije tajna da je bolonjski Virtus stavio na sto ponudu tešku tri miliona neto za dve godine, a još se čeka konkretan potez evropskog šampiona CSKA, tako da će Pirejci imati ozbiljne rivale.

epa02477119 Olympiacos’ Milos Teodosic (L) in action against Bamberg’s John Goldsberry (L) during the Euroleague, regular season, game 7, basketball match between Olympiacos Piraeus and Bamberg at the ‘Peace and Friendship’ stadium in Piraeus, Greece, on 02 December 2010. EPA/LATO KLODIAN/INTIME SPORTS GREECE OUT

Na drugoj strani, Slukasu ističe ugovor sa Fenerbahčeom, pa je i za njegove usluge zainteresovano nekoliko velikana, pre svega španskih. Ipak, Grci se nadaju, kao u slučaju Teodosića, da će i on “prelomiti” da se vrati u Pirej.

izvor: RTV