Rebić: Povređeno više policajaca

Rebić: Povređeno više policajaca

17/03/2019 0 Autor: V.D.

BEOGRAD – 

Više policijskih službenika, koji su obavljali časno i pošteno svoj posao, pokušavajući da obezbede stabilan javni red i mir za sve građane, zadobili su povrede zbog fizičkih napada nasilnih demonstranata, saopštio je direktor policije Vladimir Rebić.

“U prethodna dva dana nasilni demonstranti su beskrupulozno napadali policijske službenike čiji je posao da svim građanima obezbede sigurnost na ulici, na poslu i bilo gde drugde. Nisu birali sredstva, kamenicama i flašama su gađali policijske službenike, a jedan deo demonstranata je fizički nasrnuo na policajce u pokušaju da probije kordon. Bilo je i predloga da se teretnim vozilom razbije policijski kordon, a od jednog demonstranta oduzet je i nož”, navodi se u saopštenju.

Beograd, 17. marta 2019.- Lider Dveri Bosko Obradovic pozvao je danas okupljene demonstrante da naprave zivi obruc oko zgrade Predsednistva Srbije.On je ispred glavnog ulaza u Predsednistvo rekao da u ceo svet treba da ode slika da je Aleksandar Vucic opkoljen i da se trazi njegova ostavka, javlja izvestac Tanjuga. FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ nr

“Očekujem od nadležnih sudova najstrožije kazne za ovakvo nasilničko ponašanje i nećemo dozvoliti nikome da sprovodi nasilje”, zaključuje se u saopštenju.

izvor: RTV