SLAVKO BELESLIN NAKON SKANDALA “Nisam imao novac kod sebe, kajem se zbog svega, U VINU NIJE ISTINA”

SLAVKO BELESLIN NAKON SKANDALA “Nisam imao novac kod sebe, kajem se zbog svega, U VINU NIJE ISTINA”

10/03/2019 0 Autor: V.D.

Slavko Beleslin proteklih dana tema je zbog toga što je napravio skandal u Beton hali kada je razbio kućicu u kojoj je sedeo radnik Parking servira.

Slavko Beleslin je, nakon provoda, oko jedan sat iza ponoći otišao na parking, međutim, nije imao novac kod sebe kako bi ga i platio.

– Napravljena je materijalna šteta, ne želim da minimalizujem događaj zbog toga. Istina je da sam napustio mesto događaja, ali sam se i vratio posle 10 minuta, tamo je već bila policija. Vratio sam se da priznam sve, oni su uzeli zapisnik. Neverovatno se kajem zbog toga – dodao je Beleslin.

Potom je otkrio i da je te noći pio vino:

– Bitno je napomenuti da nijedno ljudsko biće nije napalo drugo ljudsko biće, nego je stradalo staklo. Stvarno nisam želeo to da uradim. Nema povrđeenih, pa mogu da se našalim, od tog momenta ništa nisam. Svi znaju da je Beton hala mesto gde mladi dolaze da se opuste i uživaju, popio sam nekoliko čaša vina – rekao je voditelj informativnog programa.

Onda je ispričao i šta je naučio iz svega:

– Policija je veoma ljubazna bila, kao i ljudi iz Paring servira. Verujem da je to zato što sam došao sa željom da se svima izvinim. Dugo sam razmišljao o svemu ovome. Moguće da je taj čovek u kućici bio moj anđeo koji me nije pustio da idem dalje da mi se ne bi desilo nešto mnogo gore. Dve stvari koje sam naučio su: Stvari ne treba gurati u sebe, već razgovarati iskreno i otvoreno. Druga: U vinu ne postoji apsolutno nikakva istina – završio je Slavko.

Izvor: Blic