ŠOK! OTKRIVEN UZROK SMRTI MLADE BICIKLISTKINJE: Veleobrt u slučaju svetske šampionke! (VIDEO)

ŠOK! OTKRIVEN UZROK SMRTI MLADE BICIKLISTKINJE: Veleobrt u slučaju svetske šampionke! (VIDEO)

11/03/2019 0 Autor: V.D.

Svetsku javnost uzdrmala je vest da je mlada trostruka svetska šampionka i olimpijska vicešampionka u biciklizmu Keli Ketlin (24) počinila samoubistvo. 

Vest o tragičnoj smrti ove 24-godišnjakinje potvrdio je najpre Savez SAD, a nakon toga i njen brat Kolin. Keli je pronađena u studentskoj sobi na univerzitetu Stanford, a pronašla ju je cimerka. Njen trener Čarli Taunzend je objavio potresnu poruku u kojoj je rekao je je mlada biciklistkinja i pre dva meseca pokušala da oduzme sebi život.

– Poslednjih nekoliko meseci je bila u teškoj situaciji. Morala je da prestane da trenira nakon potresa mozga ove zime, teško se nosila sa celom situacijom, mučila ju je depresija i imala je strašne glavobolje. U januaru je prvi put podigla ruku na sebe, a porodici i kolegama je ostavila dugačak mejl u kojoj je sve objasnila. Napisala je da ne može da zaustavi crne misli i strašno se povukla u sebe. Čim smo dobili mejl pozvali smo policiju i oni su je u poslednji čas sprečili da već tada oduzme sebi život – pojasnio je Taunzend.

U jutarnjim časovima pojavila se vest o smrti ove biciklistkinje, ali uzrok smrti tada još nije bio poznat široj javnosti. Sumnjalo se na srčani udar, ali kasnije je u javnosti isplivala istina. 

Njena sestra Kristina predočila je jasvnosti probleme koje je ova mlada biciklistkinja imala u prethodnom periodu a koji su slabo bili poznati čak i najbližim prijateljima. 

– Ona je jednostavno oseća da ne može da se nosi sa obavezama koje su stavljene pred nju i ovo joj je bio jedini izlaz. Otkad je pre nekoliko meseci doživela potres mozga nije bila ista osoba – rekla je Kristina Ketlin.

Kejtlin je prošle godine diplomirala matematiku i kineski jezik na Univerzitetu u Minesoti.

Izvor: Kurir