Šta bi heroji sa Košara rekli o generalu Sretku Malinoviću?

Šta bi heroji sa Košara rekli o generalu Sretku Malinoviću?

24/03/2019 0 Autor: V.D.

Nije ti smetalo Sretko Malinoviću što je tvoj vođa Vuk Jeremić služio civilno vojsku u kabinetu Borisa Tadića, ali zato napadaš Vulina što služi vojsku sa oružijem.

Šta bi heroji sa Košara rekli o generalu Sretku Malinoviću koji je član DS-a, stranke koja se zalaže za članstvo Srbije u NATO paktu?Šta bi rekli o generalu koji nije nikada naterao svoju stranku DS da snimi film o junacima sa Košara ili da prođe sve vreme njene vlasti, a ne podigne ni jedan spomenik herojima sa Košara.

Šta bi ratnici rekli o generalu Sretku Malinoviću koji drži govore koje sa radošću prenosi šiptarska i hrvatska štampa?

Šta bi rekla vojska o generalu čija je stranka ostavila srpsko vazduhoplovstvo bez ispravnog miga, ali je zato uvela NATO kancelariju u prostorije Ministarstva odbrane?

Šta bi rekao vojvoda Mišić za generala koji je ćutao kao poslednja kukavica kada su mu otpuštali saborce jer su ratovali za Srbiju ,odvodili ratnike i komandante u Hag da ih utamniče i sude, šta bi rekli ratnici o generalu koji na godišnjicu NATO agresije pljuje svoju zemlju i vojsku, a o agresoru ćuti?

Vučić i Vulin su podigli spomenik junacima sa Košara, snimili filmove o Košarama i Paštriku, vratili samopoštovanje vojsci, a proterane komandante i ratnike vratili u vojsku i akademiju, za razliku od Sretka Malinovića, Vučić je imao hrabrosti da izgovori pravo ime NATO agresije i da obnovi vazduhoplovstvo i vojsku i da nikoga ne izruči Hagu.

Nije ti smetalo Sretko Malinoviću što je tvoj vođa Vuk Jeremić služio civilno vojsku u kabinetu Borisa Tadića, ali zato napadaš Vulina što služi vojsku sa oruzijem. Cuti NATO lobisto, ne brukaj 1999. godinu i saborce.

Sebe si odavno izbrukao Sretko Malinoviću.

izvor: novosti