Taksisti napali člana CarGo

Taksisti napali člana CarGo

16/03/2019 0 Autor: V.D.

BEOGRAD – 

 “CarGo” je danas saopštio da je Ivana Vukovića, pružaoca CarGo usluge, kod Beton hale u Beogradu napala grupa taksista.

“Do napada je došlo prošle noći, kada je Vuković dovezao tri člana Udruženja građana ‘CarGo’, na ulaz u Beton halu, posle čega su mu okupljeni taksisti preprečili i sa svih strana zagradili put svojim automobilima, piše u saopštenju.

Kako navodi CarGo, Vuković kaže da je dobio udarac šakom u glavu i da su, pošto je zaključao centralnu bravu, pokušali da mu prevrnu vozilo.

Beograd, 1. marta 2019. – Na autoputu na Novom Beogradu saobracaj je otezan zbog protestne voznje Udruzenja gradjana CarGo koji su se prethodno okupili na parkingu ublizini Kvantaske pijace. Vise od stotnu vozila ucestvuje u protestnoj voznji koja ce se zavrsiti kod Vlade Srbije. FOTO TANJUG/ FILIP KRAINCANIC/ bg

On kaže da su komunalni policajci bili su na nekoliko metara od mesta događaja, i da nisu reagovali, a da je napad prestao kad je počeo telefonom da snima napadače.

Nakon nemilog događaja, došla je policija koja je brzo reagovala i krenula u potragu za napadačima, a ubrzo je došla i Hitna pomoć koja ga je prevezla u Urgentni centar.

“Član Udruženja građana ‘CarGo’ Ivan Vuković je pozvao i zamolio nadležne državne organe da zaštiti njega i sve članove Udruženja jer, kako kaže, mi samo želimo pošteno da radimo”, piše u saopštenju.

izvor: RTV