Ako Jutka i Simonović ne podnesui ostavke, protesti u Grockoj i Brusu! PSG

Ako Jutka i Simonović ne podnesui ostavke, protesti u Grockoj i Brusu! PSG

07/03/2019 0 Autor: radio022

“Grmečki sporazum” – ovako su osnivači Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Boško Obradović, i lider PSG Sergej Trifunović nazvali dogovor koji su “napravili” danas na zejdničkom druženju.

Ukratko, u ovom “sporazumu” piše da će, ukoliko predsednici opština Grocka i Brus Dragoljub Simonović i Milutin Jeličić Jutka ne podnesu ostavke, u ovim mestima biti organizovane demonstracije.

 

– Ukoliko Dragoljub Simonović, predsednik opštine Grocka ne podnese ostavku u roku od 7 dana od danas, organizovaćemo demonstracije ispred opštine Grocka. Isto važi za Milutina Jeličića Jutku. Eto nas i u Brusu. Prvi zaključak “Grmečkog Sporazuma” – napisao Trifunović na društvenoj mreži Tviter, gde je podelio zajednički selfi sa Obradovićem i Đilasom.

Predsedniku opštine Grocka Dragoljubu Simonoviću, koji je osumnjičen da je naložio paljenje kuće novinara portala “Žig info” Milana Jovanovića 12. decembra prošle godine, danas je ukinut pritvor.

Milutin Jeličić Jutka je podneo ostavku na funkciju predsednika opštine Brus, nakon pritiska javnosti, ali ne i zbog toga što je protiv njega podignuta optužnicu za polno uznemiravanje i nedozvoljene polne radnje zloupotrebom službenog položaja. Međutim, ostavka nije i formalno stigla u Skupštinu opštine Brus.

Izvor:Blic